"Als je blijft doen wat je deed, krijg je wat je kreeg." Albert Einstein

In een wereld die altijd in beweging en nooit af is, geloof ik in veranderingen waarbij de mens centraal staat, en niet het systeem. Van mij hoef je geen verandering te verwachten die alleen op papier klopt, maar een verandering waarbij we samen, met de mensen om wie het gaat, stapje voor stapje werken aan het gewenste toekomstbeeld. Ik geloof in zes sleutels die het succes van de verandering mogelijk maken: passie, maatwerk, context, leiderschap, een positieve blik en het ‘denk groot, doe klein’ principe. Wil je weten wat ik daarmee bedoel? Bekijk dan onderstaand filmpje, of doe de test hieronder.

Doe de test!

Hoe zie jij onze samenwerking voor je?  

  1. Het is duidelijk wat er te doen is. Ik verwacht een goede planning waar we ons aan kunnen houden.
  2. Er moet eerst nog onderzoek worden gedaan. Ik ben tevreden met een adviesrapport waarin staat wat we te doen hebben.
  3. Ik ben bereid om het roer om te gooien. We laten het oude achter ons en gaan op avontuur naar het onbekende.

 

  1. Ik ben op zoek naar een ontwerp, waarin precies beschreven staat wat we gaan doen.
  2. Ik ben op zoek naar een beproefde methode, die ik kan uitrollen over mijn organisatie.
  3. Ik ben op zoek naar iets wat echt bij ons past; een maatwerktraject dat mooi aansluit bij de mensen in mijn organisatie

 

  1. De verandering moet zo beheerst mogelijk verlopen; breng de complexiteit tot een minimum en houd je aan de afspraken.
  2. Gelukkig hebben we deze weg al vaker bewandeld; Ik weet van tevoren precies wat ik kan verwachten.
  3. “Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg”. Ik zoek iemand die de zaken nét even anders aanpakt.

 

Heb je de meeste keren A gekozen? Dan ben je op zoek naar een Papieren Tijger. Een mooi projectplan en een strakke planning zijn voor jou de basis van een verandertraject. Van A naar B in een rechte lijn. Wil je een verandering die ook in de praktijk werkt? Mail me voor een kennismaking! 

Heb je de meeste keren B gekozen? Dan ben je op zoek naar een Brave Hendrik. Een consultant die in het intakegesprek al een panklare oplossing tevoorschijn tovert. De beproefde methode heeft eerder al zo veel organisaties geholpen! Alleen… past dit nu écht bij jullie? En hebben jullie zoiets niet al vaker gedaan? Wil je weten wat een maatwerktraject voor jou kan doen? Mail me voor een kennismaking! 

Heb je de meeste keren C gekozen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Jij zoekt een Loyale Rebel; iemand die de zaken net even anders aanpakt, liefdevol schuurt waar het nodig is en daarmee de belemmerende patronen doorbreekt. Ben jij klaar voor een nieuw avontuur? Mail me voor een kennismaking!